tiistai 10. elokuuta 2010

Pitkästä aikaa kunnolla kuvia :)


Nyt tulee ihanan kesäisiä kuvia perheemme koirista pitkästä aikaa! Kesä on ihanaa ja koneella tulee istuttua vähän. Kesä on mennyt lähinnä lomailun merkeissä, ei mitään stressiä mistään. Reenailut on satunnaisia, mut muuten on sitten touhuttukin kaikenlaista. Käyty lenkillä, syöty marjoja (Tara ja Roki on tässä molemmat älyttömiä herkkusuita, suoraan puskasta!), mökkeilty, uitu ja leikitty unohtamatta Rokin kärpäsmetsästystä - missä onkin oikein oiva. :)Kuopioon lähdetään tämän kuukauden viimeinen päivä. Siellä jatkuu Taralla agility ja Rokilla toko. Taralla tein joku aika päätöksen, etten sen kanssa tokoa reenaa. Kotioloissa tottakai, mutta en sillä ajatuksella, että koskaan kisattaisiin. Taralla kun ei se luoksepäästävyys ole kovin hyvä ja se vinkuu jonkin verran - miksi turhaan kiusaan itseäni ja koiraa tahkoamalla juttuja, joista kumpikaan ei tykkää. Pääasia, että molemmat nauttii tekemisestään. Mut on niin koomista, ottaa Taralla jotain tokoa - niin neiti tekee kaiken prikulleen. Poitsu sitten koheltaa ja koheltaa, vaikka toistomääristä ei pitäisi olla kiinni. Poika vain on tuommonen luonnonlapsi. Ei siis turhia paineita kummankaan osalta, harrastukset harrastuksina. :)


Asta-myrsky riehui Pieksämäelläkin oikein kunnolla. Ihan Pieksämäen keskustassa myrsky ei onneksi myllertänyt, mutta meidän mökin lähistöllä oli kamala tuho paikkapaikoin! Mökilläkin kaatui useita puita, mutta henkilövahingoilta vältyttiin. Suurin huojennus oli, että iso mänty aivan mökkipihasta kaatui toisen puun päälle, minkä latva oli sahattu pois. Jos se olisi kaatunut toiseen suuntaan se olisi ollut kokonaan meidän asuntovaunun päällä, minkä sisällä meidän äiti oli! Ja toiseen suuntaan kaatuessa se olisi ollut meidän kuorma-auton päällä! Muita onnenpotkujakin mökillä sattui, eikä mtn hajonnut, vaikka puita kaatuili valtavasti! Lähistöllä olevalla harjulla n. 70% kaikista puista kaatui ja mökkitiemme uuden omakotitalon päälle kaatui myös puu. Onni lykästi tällä kertaa onneksi meitä! Nipa oli ollut myrskyn aikaan mökillä ja vaikka oli ollut ulkona myrskyn sattuessa iskän kanssa, niin ei ollut ollut moksiskaan puiden kaatumisista ja kamalasta salamoinnista. Rohkea poika!

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia. :)

    Utelempa vielä sinultakin, että miten olet opettanut kontaktit? Ottaako Tara ne ylösmenolla myös? Jos jaksat runoilla niin laita viesti vaikka sähköpostiin..jos et niin ei se mitään.. :)

    VastaaPoista