tiistai 6. heinäkuuta 2010

Viimeisiä reenejä ennen sunnuntaita

Onneksi vielä on aikaa reenata ennen sunnuntaita. Mä olin jo perumassa koko Mikkelin kisat, ku ajattelin, etten yhen startin takia lähe sinne ajamaan, ku ei hyppärinollilla tehdä enää mtn, mut bongasinkin, että sunnuntaina on 2 perusrataa. Sinne siis! Lauantai jätetään väliin ja se lomaillaan todennäköisesti Pieksämäellä.

Täällä Savitaipaleella ollaan käyty reenaamassa ja tuossa lähellä on kenttä, missä on kaikki esteet läpi vuorokauden vapaassa seuralaisten käytössä. Käytiin illalla töiden jälkeen Antin kanssa reenaamassa. Meillä on kontaktit olleet vähän huiskimista, mutta nyt meni hyvin! Antti varmisti hihnalla, ettei Tara pääse etenemään kontaktipinnalta ilman lupaa ja bravo! :)

Tara teki muurin tosi hienosti jopa eri kulmista. Lisäksi irtosi hyvin ja lähti etenemään makupalakuppia apunakäyttäen toosi upeesti.. :)

Kepeissä vielä reenaamista (Millon niissä ei olis?), mutta onneksi päästään vielä lauantaina ottamaan niitä Pieksämäellä kunnon kepeillä! :)


Sunnuntaina siis Mikkeliin ja toivottavasti sieltä ois kotiintuomisina ees hyvät radat, näin Kouvolasta ruman hyllyn kotiin tuoneena. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti