sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Tara sai nollan!!! :)


Eilen Maaningalla oman seuran, KPSH:n, kisat ja perusrata ja hyppis joihin olin molemmille ilmottanu. Tara käyttäytyi kisapaikalla tosi kauniisti. Sirun sain itse katsoa siltä sirunlukijalla, kun Tara ei tykännyt enää siitä ku tuomari tuli niskan päältä sirua etsimään - kaulasta sai vielä etsiä. Ja ekat Maxit päästiin sitten starttaamaan.

Eka rata oli ihan hyvä. Siinä tuli yksi rima alas ja kepeillä vitonen, minkä sitten korjasin huonosti ja koira tuli vahingossa väärästä välistä ulos ja sitten jatkoin ohjaamista, joten HYL. Tosi hyvin kuitenkin työskenteli vaikka olikin normaalia kuumempi.


Tokalla radalla, hyppiksellä, teki sitten hyvin töitä kanssa. Nyt kepit tehtiin oikein varmistaen ja ne meni puhtaasti - wohoo! Sitten ku sain keppien jälkeiset spurttaamiset tehtyä, sen jälkeen pakotin itteni ohjaamaan tosi rauhallisesti, jotta rata säilyisi puhtaana. Tara teki pari vähän pidempää kurvia sinne, ku oma käskytys oli vähän kateissa, joskin vartalo-ohjaus ihan ok. Olin varmaan niin transsissa koko loppuradan, kun oli vaan "nyt rauhassa Maria, keskity". :)

Nolla tuli ja 3. sijoitus!! Ihanneaika 38, meidän ajan ollessa 31,92 joten tulos oli -6,08. :)

Oon ihan mielettömän iloinen ja onnellinen ja ylpeä neidistä! Tara kyllä teki hienoa työtä!! :)

Nyt mieletön into päästä seuraaviin kisoihin Kouvolaan! Onneksi ei ole mikään pitkä aika ja oishan tuota hyvä ehtiä välissä vähän reenaamaankin. ;)
Kesän tavoitteeksi otetaan kepit, onneksi Savitaipaleellakin on ohjurit! Muutto on nyt tulevana viikonloppuna.


Kuvista kiitos Tuomo Martikaiselle!

2 kommenttia:

  1. Vähän hienooooooo!!! Ensimmäinen nolla maistuu varmasti makealta! :P Aivan yyber suuret onnittelut taitavalle ohjaajalle ja manuaalille!

    VastaaPoista