tiistai 12. tammikuuta 2010

Pitkästä aikaa

Uusi vuosi - uudet jutut. Niin pitkä aika tuosta viime blogipäivityksestä ja niin moni juttu muuttunut, että päätin sitten aloittaa puhtaalta pöydältä ja vanhat tekstit päätyi roskikseen.

Täällä Kuopiossa on aina välillä ollut tavattoman kylmä ja Tara etenkään ei ole siitä tykännyt. Siksi reenit on olleet pitkälti sisäpainotteisia kovilla pakkasilla. Tänään reenattiin kauko-ohjausta. Otin avuksi vessan maton koiran alle, koska huomasin että takajalat tuppasivat seilaamaan vaihdoksissa ihan turhankin paljon, mikä maton tultua kuvioihin osoittautui pääosin vain liukkaan lattian ansioksi. Etäisyyttä otettaessa istumasta seisomaan vaihto alkoi olla haastava (vikalla onnistui!), mutta lähietäisyydeltä toimi oikein hyvin.

Roki on kunnostautunut kaukojen istu-maahan vaihteluissa. Aivan upeasti tekee ne, nimittäin maasta se pomppaa niin napakasti istumaan takajalkoja liikuttamatta. Tätä oon testannu myös siten, että poika röhnöttää jossain ja kun pyydän istumaan niin sama juttu! Pallon maaginen voima. Taran kanssa myös vauhdin kanssa yritin saada napakampia maahanmenoja. Taralla on tyyli laitan ensin toisen tassun ja sitten toisen. Roki taas lätsähtää maahan. Pitää nyt yrittää saada Tarakin muuttamaan tekniikkaansa jotenkin.

Tavoitteena tälle viikolle on reenata molemmilla vielä kaukokäskyjä. Rokilla myös kädestä pitäen seisomaan vaihteluja myös. Taralla taas maton kanssa etäisyyttä haetaan ja sitten erikseen myös harjoitellaan napakampia maahanmenoja. Lisäksi noutoa ja tietysti sitä iänikuista seuraamista (jossa Tara ylätti iloisesti minut tänä aamuna ulkona!). Ensi kerralla myös sitten kuvia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti