lauantai 30. tammikuuta 2010

Ostoksilla :)

Täällä on Mustissa ja Mirrissä muuttomyynti ja kaikki tavarat on ollut puoleen hintaan. Koirille löytyi vaikka kuin paljon tavaraa sieltä. Yks iso patukka, pari juuttipötköä (joista jo Roki yhden tänään pihalle hävitti ja Tara sitten löyti), kielilelun, frisbeen ja sitten Nipalle pehmopallon, ja Roki ja Tara saivat uuden pedin. Kivan kokoinen että molemmat mahtuu pötköttelemään vaikka yhtäaikaa ja sitten suht helppo pitää puhtaana vaikka karvat kyl paistaa siitä kilometrin päähän. Furminaattorille ja imurille siis töitä:)


Rokin kanssa siirryttiin naksutinnoutoon. Nyt poika juoksee aina kapulalle ja kopasee hampailla kapulaa -> naks ja palkka. Yritän entisestään, että Roki ottaisi tukevammin ja tukevammin kapulasta kiinni - välillä on hieman sitä myös nostanut. Uskon että tää tästä kyllä lähtee luistamaan.

Nyt se on koko aamun kulkenu nenä kiinni maassa armottomasti nuuskuttaen. Piti lopulta komentaa se vaan paikalleen, ku tuntu että ei nuuskuttelulta saa omia ajatuksiaan ees kokoon.. Mitä lie hajuja:)

Taralla taas maahanmenot ovat nopeutuneet. Tähän ei sitten tarvittukaan sen enempää kuin yksi tekniikkareeni. Kyllä helppoo oli :)

Tara on myös oppinut monta kotielämää helpottavaa asiaa. Nyt se osaa tuoda mulle mun pehmotossut, etsiä avaimet ja noutaa kaukosäädintä:) Roki ei vielä näin pitkälle ole edistynyt - palvelushommat kunniaan! :)

Sitten me käytiin hakemassa mulle toissapäivänä hamsterivauva. Neidillä ei ole vielä nimeä ja se on vajaa 5 viikkoinen söpöliini. Malit on kovasti ihmetelleet pikkuisen häkkiä, mutta yllättävän rauhassa ovat sen antaneet olla - mikä ehkä tosin selittyy sillä, että pieni on nukkunut yleensä, kun koirat on siinä ihmetelleet. Tosin keskenään häkkiä ja koiria ei jätetä. Tara on paljon kiinnostuneempi ja se sen varmaan samantien söisikin, jos vain mahdollisuus koittaisi.

Ja vielä kuva nättimyksestäni:)

1 kommentti:

  1. Tuon takia en voi käydä usein kaupoilla.. :D "Hei, tää on alennuksessa! Ostan!"

    VastaaPoista