keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Kyllähän koira osaa, mutta millonkahan minä opin..?

...nimittäin sen, että tuo koira on kiero kuin korkkiruuvi.

Johan oli agilityreenit! Tara teki jotenki vähän lusmun oloisesti. Ensin otettiin keppejä. Mä vedin sillain kättä pikkusen Taran edessä, jolloin Tara viimeksi ei jättäny keppejä kesken. No ei se jättänytkään, mutta vikojen keppivälien kohdalla, missä kaaria ei ollut, teki pujottelun ihan vinksalleen. Tätä sitten tuskailtiin kerta toisensa jälkeen, plus että tää välillä lähti pujotteluun ihan miten sun sattuu (meni kaarien yli/ali).. :/

Sitten otettiin suoraa, missä hyppy, rengas ja 2 hyppyy. Tarkotuksena koiran irtoominen. No tää tekee kaks ekaa estettä ihan ok, mut vikojen hyppyjen rimat tippu, ku koira loikki niitä päin viis veisaten mtn tekniikasta.

Myöhemmin otin uudelleen. Kepeillä pidin taas kättä alhaalla ja kuljin pikkusen koiran edellä. Ja voi pah, koira oli ihan surkee! No sitten lisäsin käteen pallon ja johan koira alko pujottelee!!! Siis se OSAA mutta ei VIITSI! Revin suurimman osan kaarista irti ja niillä mtn väliä, koira tulee ihan vauhilla. Pitää siis ottaa pallo kädessä jonkin aikaa ja katsoa, miten sitten edetään. Sitten otettiin suoraa ja ne otin naksun kanssa ja johan rimat alkoi pysymään.

Pidän tuota koiraa vissiin turhan tyhmänä ja annan sen tuollain "huijata" minua. Antti yritti takoa päähäni: "Ei Maria, ei Tara ole tyhmä - Roki on - Tara on kiero." Näinhän se on. Pitää siis entistä enemmän huomioida Taran palkkaamista ja motivointia ja vaatia samalla se tekemään. Niinhän se oli viimeksikin, haihatteli kamalia käännöksiä ja kun vaati niin sitten se kääntyi niin pienesti kuin koira voi suinkin kääntyä. Toisaalta pitäisi olla tyytyväinen - koira siis osaa, mutta jotenkin jäi vähän hölmö maku suuhun noista reeneistä. O_o

2 kommenttia:

  1. Sen kun tietäisi itsekin (siis vastaus otsikon kysymykseen). Sitä omaa osaamista odotellessa.. Kyllä taas tänään tuntui, että niin pissitään minunkin silmään..

    VastaaPoista
  2. Jotenkin nää nartut on niin hankalia verrattuna uroksiin. Roki on niin helppo! Jos se ei jotain tee, A) se ei ymmärrä mitä sen pitää tehdä, B) se ei kuullut mitä sen pitää tehdä. Ja muita vaihtoehtojahan ei ollut.

    VastaaPoista