lauantai 13. maaliskuuta 2010

Kyllä sieltä laatikosta teräviäkin veitsiä löytyy!!

JESJESJESJESJEEEE!!!! Roki yllätti mut totaalisesti jo eilen ja tänään uudelleen!!! Se meidän noutoa silmällä pitäen tehty patukkaharjoitus on tehonnut!! Siinä Roki on oppinut rauha-sanan, jolla patukkaa kannetaan hyvällä otteella.
Eilen sitten otin Taralla pitoharjoituksia eri tavaroilla (se jopa itekseen haki vessasta pyykkikorin päälle jääneen hiuskamman ja istui sitten topakkana mun takana olkkarin lattialla pitäen kampaa hienosti ku koneella tein juttuja! Antti tuli sitten kysyy, että miksi tytöllä on kampa suussa:D) Mut joo pointtiin. Rokilla sitten otin kanssa eri tavaroilla kahdesti noutoharjoituksen saman tien Taran jälkeen. Tara siis piti ensin, Roki sitten. Ja molemmilla kerroilla poika piti NIIN hienosti sitä!! :)

Sitten tänään otin taas, nyt vuorostaan Taralla Pepin vanhalla noutokapulalla ja sitten tunnarikapulalla pitoharjoituksen. Sitten Rokilla ja TAAS!! Se on selkeästi oppinut rauha-sanan merkityksen, koska kun se kantoi palloaan, jota tykkää mälvätä tajuttomasti, niin se kun taas mälväs sitä, sanoin rauha -> piti hyvin. Sitten vapautuksen jälkeen alko taas mälväys. Toistin jutun ja taas sama. :) Muutenkin ollaan Taran kanssa katsottu, että mälvääminen on selkeästi vähentynyt muutenkin. :)

Ja eilen Antti just leperteli Rokille, että "Vaikka et sinä ehkä se laatikon terävin veitsi olekaan, kyllä susta ihan hieno koira tulee!" JA PAH sanon minä! Roki on loistava!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti